nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Eltűnt beteg oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Eltűnt beteg
A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy állandó orvosi kezelés alatt álló, eltűnt beteg asszony felkutatásához.

Eltűnt egy beteg a kórházból

Az ácsi 53 éves hölgyet még a múlt szerdán szállították be az esztergomi kórház pszichiátriai osztályára, ahonnan másnap ismeretlen helyre távozott, és a holléte azóta is ismeretlen. A keresett asszony 160-165 cm magas, átlagos testalkatú, kissé pocakos; testtartása kissé előre görnyedt, a bal lábára sántít.

Fehér bőrű, arca normál alakú, füle kissé hosszú, fejhez simuló, orra kicsi, pisze, szeme barna, beesett. Beszéde nyugodt, vontatott, halk; arca egyik oldalán egy régebbi karcolástól származó függőleges kis heg látható. Haja vállig érő, barna, de a fejtetején őszes, oldalt pedig mahagóni sötétvörös. Személyes iratait magával vitte, ám csak néhányszáz forint lehetett nála.

Mivel az asszony állandó gyógyszeres kezelés alatt áll, a rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a hollétéről, sürgősen jelentkezzék az ismert segélyhívó számokon, vagy bármely rendőrkapitányságon.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek