nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Emelkedik a buszjegy ára oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Emelkedik a buszjegy ára
A megyei közgyűlés elfogadta Vértes Volán jegyárainak emelését, de január elsejétől a menetrend is módosulni fog.

Tarifaemelés a Vértes Volánnál

Elfogadták a Vértes Volán jegyárainak 5,5%-os emelését a csütörtöki (november 27.) megyei közgyűlésen. A társaság veszteségrendezési, menetrend-változtatási és jegyáremelési kérelmét egy ad hoc bizottság vizsgálta, ennek célja egy olyan munkaterv kidolgozása volt, aminek a segítségével a közlekedési társaság jövő évi gazdálkodását nullszaldóssá tehetik.

Ennek következtében fogadták el a jegyek árainak emelését, de január elsejétől a menetrend is módosulni fog, néhol például többször kell majd átszállniuk az utasoknak. A közlekedési vállalat egyébként várhatóan a 850 milliós bevétel mellett 230 milliós hiánnyal fogja zárni az évet.

Forrás: www.kekduna.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=121518


[ 2008.11.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-