nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Energetikai korszerűsítés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Energetikai korszerűsítés
Megújult Lábatlan Város Önkormányzatának székhelye a Városháza épülete, a beruházás összköltségvetése 27,7 millió forint volt

2014| 10|10
LÁBATLAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
SAJTÓKÖZLEMÉNY
UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJABB ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS LÁBATLANON

Az Új Széchenyi Terv, Környezet és Energia Operatív Program „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” címet viselő pályázati kiíráson elnyert támogatás felhasználásával megújult Lábatlan Város Önkormányzatának székhelye a Városháza épülete. A beruházás összköltségvetése 27,7 millió forint volt, melyből a támogatás összege 23,5 millió forintot tett ki.

Az 70-es években átadott, akkoriban Tanácsházaként nevezett épület az elmúlt 40 évben korszerűtlenné vált. A napjaikban az üzemeltetés során egy épülettől elvárt energiafelhasználási értékek többszöröse volt jellemző.

A beruházás során a Városháza épületének utólagos külső hőszigetelésére, a meglévő nyílászárók cseréjére és a fűtési rendszer korszerűsítésére került sor. A pályázat csak a hőszigetelés, a nyílászárócsere valamint a központi fűtés rendszer felújításának keretében elvégzett kazáncsere közvetlen költségeire nyújtott támogatást, az egyéb szükséges javítások és az épület állagának megóvásához szükséges – villámhárító kiépítése, ereszcsatorna cseréje - költségeket az Önkormányzat saját forrásból biztosította. A felújítás eredményeképp az épület üzemeltetési költségeinek jelentős csökkenése várható.

A sajtóközlemény letölthető formátumban
Kapcsolat:
Név/cím: kunfalvine@labatlan.hu, 2541-Lábatlan, József Attila u. 60.
Tel: 33/517-500 / 2 mellék
Email: polghiv@labatlan.hu


[ 2014.10.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-