nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Energiatakarékossági pályázat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Energiatakarékossági pályázat

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium honlapján 2007. március 31-étől letölthető a lakossági energia-megtakarítás támogatása, valamint a lakossági megújuló energiahordozó-felhasználás támogatása - című pályázat kiírása és a pályázati útmutató. A pályázatot postán lehet beadni, április 10-től. A vissza nem térítendő támogatás mértéke a beruházási költség legfeljebb 15%-a, de lakásonként legfeljebb 265.000,-Ft. A pályázat alapján a pályázó jogosulttá válik a „Sikeres Magyarországért” Lakossági Energiatakarékossági Hitelprogram keretében történő hiteligénylésre. A pályázat két célt támogat:

1. A lakások energetikai korszerűsítése: az 1994 előtt, hagyományos technológiával épült lakóingatlanok energiamegtakarítást eredményező utólagos hőszigetelése, nyílászáróinak utólagos hőszigetelése, vagy cseréje, a meglévő fűtési, illetve melegvíz-ellátási berendezések korszerűsítése
2. A lakossági megújuló energiafelhasználás növelése: lakóingatlanok vonatkozásában a hagyományos energiahordozók megújuló energiaforrásokkal való helyettesítése, a megújuló energiaforrásokkal előállított hőenergia vagy villamosenergia-termelő kapacitások létesítése vagy biomassza, geotermikus energia, szélenergia, valamint szerves hulladékok felhasználásának növelése, napkollektorok, illetve napelemek létesítése.

A pályzati útmutató, az adatlap elérhető az alábbi linkre kattintva, illetve a www.gkm.gov.hu honlapon.

További információk:

Tanácsok

Pályázati útmutató[ 2007.04.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek