nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Engedély nélkül-képek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Engedély nélkül-képek
Csütörtökön kétszer vonultak ki a nyergesújfalui tűzoltóság tagjai Lábatlanra a már lakóházakat is veszélyeztető tűz miatt.

2009. szeptember 3-án, csütörtökön É. János lábatlani lakos a használatában álló földterületen lévő növényzetet meggyújtotta, majd a tüzet felügyelet nélkül hagyta. A Tűzoltóság lakossági bejelentés alapján a helyszínre érkezett, majd a tüzet eloltotta. Dél körül a földterület használója  - észlelve, hogy a növényzet nem égett el - a tüzet ismét meggyújtotta és ismét felügyelet nélkül hagyta. Az időközben feltámadt szél miatt a tűz lakóházak irányába terjedt, így ismét a nyergesújfalui tűzoltók segítségére volt szükség.

A vonatkozó kormányredelet tiltja a tarló és a lábon álló növényzet égetését, hatósági eljárás esetén a maximálisan kikszabható bírság mértéke több mint 100.000 Ft. 

Forrás. képek: Polgárőrség


[ 2009.09.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-