nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Építhet a Holcim oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Építhet a Holcim
Megkapta az építési engedélyt a Holcim Hungária Zrt. új cementgyára, amelyet a cég a Nyergesújfalu Ipari Parkban szeretne felépíteni.

Annak ellenére, hogy Nyergesújfalu önkormányzata megadta az engedélyt, a Holcim az elkövetkező hetekben semmilyen építkezésbe nem kezd. Ezt többek között azzal indokolták, hogy ki kell értékelni a még le nem szerződött alvállalkozókat, illetve elő kell készíteniük a projektet.

A Holcim Európa legmodernebb cementgyárát kívánja felépíteni az ipari parkban, hogy kiváltsa a közvetlen szomszédságában található 140 éves lábatlani gyárat. Márta Irén, Holcim Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta: a beruházás volumene 350 millió euró. Holcim Hungária Zrt. cement-, kavics- és betongyártó vállalat 2007-ben közel 32,019 milliárd forint nettó árbevételt ért el. A cég Magyarországon 703 főt foglalkoztat.

A Holcim az elmúlt évben Magyarországon 2,262 milliárd forintot fordított különböző környezetvédelmi és munkavédelmi fejlesztésekre, kapacitásbővítésre és korszerűsítésre.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.10.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-