nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Építők Napi LAFARGE ARAGONIT KUPA teniszverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Építők Napi LAFARGE ARAGONIT KUPA teniszverseny
A már hagyományos - ezúttal 6. alkalommal megrendezett - teniszverseny szép példája volt a baráti összefogásnak és a nagyszerű szervezésnek. Mind a játékosok, mind a szép számmal kilátogató nézők jól érezték magukat, a kánikulában nagyszerű bizonyságot adtak a jó erőnlétükről és határtalan ásványvízfogyasztó kapacitásukról. Az izgalmas csaták után első helyen végzett az Önkormányzat (Csizmadi Zoltán, Dinnyés István, Dinnyés Gábor, Kroer Barni), 2. lett a Holcim, 3. a Pleiderer, 4. a rendező LAFARGE ARAGONIT csapata.
[ 2003.06.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek