nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Épphogy megúszta a rendőr oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Épphogy megúszta a rendőr
A rendőr az árokba ugrott, az ittas sofőr fának csapódott szombaton Lábatlanon. Ittas és drogos állapotban ült a volán mögé.

Az ittas és bódult (drogos) állapotban volán mögé ülő sofőrökre vadásznak a rendőrök szerte az országban a TISPOL akció keretében. Lábatlanon egy sofőr úgy akarta megúszni a közúti ellenőrzést szombat délután, hogy kis híján elütötte a rendőrt.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: a lábatlani rendőr szabályos karjelzéssel akart megállítani egy Volkswagen Golfot, de annak sofőrje irányváltoztatás nélkül gázt adott és kis híján elütötte a rendőrt. Az egyenruhás az árokba ugrott, hogy elkerülje a bajt, majd társával az autó után indult, s követni kezdték azt.

A Golf egy kanyarban megcsúszott és egy fának csapódott, de a sofőr nem sérült meg. A rendőrök előbb azt konstatálták, hogy a 48 éves lábatlani férfi nem kötötte be magát, aztán az is kiderült, hogy ivott, mielőtt autóba ült.

A férfit előállították, ittas járművezetés és közúti veszélyeztetés miatt eljárást indítottak ellene. Arról, hogy hivatalos személy elleni erőszak miatt is felelnie kell-e, az ügyészség dönt majd.

forrás:kemma.hu


[ 2009.12.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-