nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Eredmények-városrészek vetélkedője- képekkel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Eredmények-városrészek vetélkedője- képekkel
Az idén kilencedik alkalommal megrendezett vetélkedőt kiváló teljesítménnyel nyerte a Pumukli csapat. 

November 19-én, szombaton került sor a szeptemberben technikai okok miatt elmaradt Városrészek vetélkedője, hagyományos városi rendezvény pótlására. Idén az Arany János Általános Iskola tornatermében mérték össze erejüket a csapatok. A bemelegítő feladatok után ügyességi, gyorsasági, labdás és kerékpáros gyakorlatokra és versenyszámokra került sor. Valamennyi csapat kiválóan, színvonalas teljesítményt nyújtva versenyzett, de az első helyezést elért Pumukli csapat nem nem talált igazi vetélytársra.  Valamennyi résztvevő nyereményben részesült. A vetélkedőt Schrenk Péter, az iskola igazgatóhelyettese szervezte.

A képen Dinnyés István polgármester és csapata látható, a polgármester a verseny előtti percekben igazolt át a harmadik helyért küzdő csapathoz.

Eredmények:

I. Pumukli

II. Holcim

III. Arany

IV.Aktakukac


[ 2011.11.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-