nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Értesítés a pszichiátriai szakrendelés szüneteléséről oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Értesítés a pszichiátriai szakrendelés szüneteléséről
Értesítjük a lakosságot, hogy 2004. december 31-ig az Egészségházban működő pszichiátriai szakrendelés szünetel. 2005. január 1-től a szakrendelést
dr. Horváth Mária
pszichiátriai, neurológiai és addiktológus szakorvos fogja ellátni. Kérjük a szakellátásra szoruló betegeket, hogy a rendelés kieső idejére, vegyék fel háziorvosukkal a kapcsolatot. Szíves megértésüket köszönjük.

[ 2004.12.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek