nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Események a város életében oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Események a város életében
Az előző testületi ülés óta történt...

B E S Z Á M O L Ó
a két ülés közötti eseményekről

Május 27-én volt az előző havi testületi ülés.

Május 27-én a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tartott ellenőrzést településünkön, melynek következtében kidolgozásra kerül a település veszély elhárítási terve.

Május 29-étől Török István polgármester táppénzes állományban van.

Május 30-án a Holcim Otthon Alapítvány díjkiosztó ünnepségén pályázatunk nem nyert támogatást, a korábbi pályázattal kapcsolatos tapasztalatokról a Holcim Zrt. a nyertes pályázókkal tapasztalatcserét folytatott, amelyen a jegyző asszony vett részt.

Május 26 - 30-ig, egy héten át karvai és rechnitzi diákok jártak településünkön a testvérvárosi kapcsolatok keretében.

Június 5-én ünnepeltük a Pedagógusnapot, átadásra kerültek a testület által megítélt kitüntetések.

Június 6-án jótékonysági koncert volt Kiss Szabolcs gyógykezelésére a Gerenday Közösségi házban, melyen Schrenk Péter képviselő adta át az adományokat.

Június 7-én került megrendezésre a Holcim Hungáriai Cementipari Zrt. szervezésében az Építők Napja.

Június 10-én a Gerenday Közösségi házban lezajlott a Gerecse Natúrpark fórumsorozat következő előadása, önkormányzatunkat Sujbert Levente önkormányzati képviselő képviselte.

Június 13-tól településünkön új ultrahangos szakorvos dolgozik, Dr. Huszár Daniella személyében.

Június 18-án az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tantestületi és alkalmazotti közösségi értekezlete volt, az igazgatói pályázat véleményezésére. Az előterjesztés a testületi ülés napirendje.

A Pedagógiai Szakszolgálat társulási tanácsának ülésén Boda Csaba alpolgármester úr vett részt, melyen elfogadták az intézmény 2007. évi zárszámadását, illetve 5 év időtartamra ismételten kinevezték Galba Katalint intézményvezetőnek.

Lezajlottak településünkön az általános iskolai ballagások. A Rákóczi F. úti iskolában a tanévzáró ünnepély június 18-án, a ballagási ünnepség június 13-án, a Dózsa Gy. úton mindkét ünnepség június 14-én volt.

Június 17-én Pénzügyi – Gazdasági bizottsági ülés volt, az ülés napirendje: a képviselőtestületi ülés napirendjeinek véleményezése.

Június 17-én Egészségügyi és Szociális bizottsági ülés lesz, az ülés napirendje: a képviselőtestületi ülés napirendjeinek véleményezése.

Május 20-án Az önkormányzat és a Piszkei ltp-i lakók perében első tárgyalásra került sor, önkormányzatunkat Dr. Szűcs Tamás ügyvéd úr képviselte. A lakók képviselője Dr. Dankó Zoltán visszavonta a per tárgyát képező fűtési rendszer lakók tulajdonába történő azonnali és ingyenes átadása iránti keresetét. A társasházankénti 6 Millió Ft-os kártérítési igényét azonban továbbra is fenntartja. A következő tárgyalásra július 31-én kerül sor.

Május 29-én Pisztherm Kft., Gáztech Kft. „FA", Balassatech Kft. perben, amely arra irányult, hogy megállapítsa a szerződés érvénytelenségét a Gáztech Kft."FA" és a Balassatech Kft. között létrejött lábatlani hőtermelő központot érintő adásvétel ügyében. A Megyei Bíróság Pisztherm Kft., mint felperes keresetét elutasította.

Lábatlan, 2008. június 18.

Boda Csaba
alpolgármester

[ 2008.06.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-