nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Esőhozó Sirályok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Esőhozó Sirályok
A népszerűsítő kajak-kenu verseny eredményei és képei a 2010. évi Városi Napok rendezvénysorozatából
Két éve, mikor az első kajak versenyt rendeztük , még csak a szomszéd város egyesületét hívtuk meg, egy kis versenyre. A tavalyi rendezvényen már a megye egyesületei is részt vettek, amikor a szikrázó napsütésben a helyszín mindenkit nagyon megfogott. Büszkén mondhatjuk, hogy 2010-ben nemzetközivé nőtte ki magát a versenyünk. Tata, Oroszlány, Nyergesújfalu és Nagymaros mellett Párkány csapata is elfogadta meghívásunkat a Városi Napok rendezvénysorozatába illeszkedő Sirályok Kupára.
Vasárnap reggel 10 órára vártuk a sportolókat a lábatlani Duna partra. Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a gyerekeket, szülőket, kísérőket. Egyetlen éjszaka alatt sártengerré változott parton, szakadó esőben és kellemetlen hűvös időben a gumicsizma és esőkabát volt a kötelező szériafelszerelés. Ennek ellenére 20 futamban 160 indulóval megrendeztük a reggel még reménytelennek tűnő versenyt.
A Sirályok kajakosai szinte minden futamban érmet szereztek. A legnagyobb dicséret Várvölgyi Patríciát és Szabó Rékát illeti, akik négyszer álltak rajthoz, és mindketten négy érmet szereztek. Három érem került Hacsa Adrienn és Ambrus Judit nyakába is. A többi versenyzőnk sem ment haza üres kézzel.
A Lábatlani Sirályok eredményei:
I. helyezettek: Blahó Áron-Schrenk Máté-Styecz Barna váltó versenyben
II. helyezettek: Várvölgyi Patrícia egy és Hacsa Adrienn két futamban
Bronzérmesek: Balázs Dávid, Balogh Dominik, Bugány Márk, Karamán Bettina, Karamán Laura, Keserű Norbert, Király Lili, Király Patrik, Pintér Róbert, Rozmán Eszter, Schrenk Ádám, Schrenk Máté, Szabó Réka, Tóth Patrik, Várvölgyi Patrícia, Wágner Jennifer
A legfiatalabb versenyzőnek járó aranyérmet Tóth Kristóf 8 éves versenyzőnk nyakába akaszthatta fáradhatatlan díjátadónk, Boda Csaba alpolgármester úr.
A csapatkupa a Nagymaros kajakosaihoz került, amin nem is csodálkoztunk edzőjük, Nieberl Károly lelkes dicsérő szavai hallatán, amikor azt mondta nagy lelkesedéssel, ide jövőre feleveznek a gyerekekkel. Nem is olyan sok, csak 45 kilométer.
A versenyben elfáradt és átfagyott gyerekeket folyamatosan teával kínálták a csapatot segítő szülők, a verseny végén pedig finom gulyással és rétessel vendégelték meg a sportolókat, de így is csak addig maradtak a csapatok, amíg büszkeségeik a dobogóra pattanva átvehették a megérdemelt érmeket. Így aztán délután háromra maradt a latyak, és a pakolás esőben, és persze miénk a halhatatlan remény, hogy jövőre veletek ugyanitt találkozunk- ragyogó napsütésben.

Schrenkné Simon Ildikó és Sujbert Levente


[ 2010.10.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-