nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Esztergom Rally 2011 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Esztergom Rally 2011
2011. szeptember 25. Két  gyorsasági szakasszal:  1. Lábatlan – Bajna 2. Tardos – Bikol. A szervizpark helye:  Süttő.
VÉGRE MEHETÜNK!!!!

Pehely Balázs - Bartha Nándor
Honda Integra TypeR

Hosszú kihagyás után végre újra csöveket szállító, matricás hangos kocsiban ülhetünk a környékünkön megrendezésre kerülő Esztergom – Nyergesújfalu - Lábatlan Rally-n!
Szponzorainknak köszönhetően sikerült leporolnunk, remélhetőleg megbízható állapotra varázsolnunk a régi családtagként kezelt paripánkat mely, ha minden igaz a több év után hozzánk visszatérő Honda Integra TypeR lett! Remélem nem csak az autó de, egy profi navigátor is segít visszatérni a kerékvágásba, és Bartha Nándi személyével sikerül majd pontos itinert írnunk a már klasszikusnak számító gyorsokról.
Remélhetőleg karcmentesen tudjuk teljesíteni a versenyt és így módunkban áll majd az Októberben megrendezésre kerülő Tatabánya Rally-n is versenyeznünk.

Pehely Balázs:

Kocsi, ha minden igaz kész, matricázás rendben és tökéletes köszönet érte ( Andrényi Dávidnak www.matricaart.hu )
Személy szerint nagyon várom már a versenyt, de azért érzésem szerint ez egy bemelegítő verseny hangulatát fogja kelteni, mivel 2 éve nem ültem versenyautóban. Nándival mostanság ismerkedtünk össze, de remélem, hogy az esztergomi teljesítményünk után is megmarad a kapcsolatunk, mivel Ő azért már navigált komolyabb kocsikban is és gondolom, nem szeret lassan menni….

Bartha Nándi:

Nah végre:) azt hiszem, ezt mondtam mikor Balázs felhívott, hogy lenne-e kedvem neki navigálni. Igaz ebben az évben szinte minden versenyen megfordultam, az első osztálytól a sprintversenyekig, de mégis úgy érzem ez egy olyan lehetőség, hogy ha kihagyom, örökre megbánom.. Remélem, hamar összeszokunk és tervezhetünk még néhány közös versenyt.

Köszönet Támogatóinknak!!

Stada Bau Kft, Calmit Hungária Kft, Gpsmart Kft, Allied Solutions Kft, Spiller Autó Kft, Spiller Trade Kft www.olivaszappan.hu ,Subitransz Kft , Piszkenet Kft www.piszkenet.hu
North Trade Invest Kft, Sportime Magazin, Rvo-Invest Kft , család ,barátok, és persze Henike


[ 2011.09.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-