nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Euro-Sportring Torna oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Euro-Sportring Torna
Nagysikerű nemzetközi tornán vett részt a Lábatlani Egyetértés SE utánpótlás csapata, melyet az Euro-Sportring szervezésében 2003. 10.12. és 16. között az olaszországi Jesoloban rendeztek. A tornán dán, olasz, svéd, svájci, német csapatok vettek részt. Az U.-17-es korosztályban 24 csapat nevezett. Így a csapatokat 6-4 csapatos csoportba osztották. Mi dán ellenfeleket kaptunk, a csoportunkban 2 győzelmet és egy vereséget szenvedtünk. Gólkülönbségünk 14:3, sajnos a csoportelsőséget így nem sikerült megszereznünk. De összetettben így is a nyolcadik helyet értük el ami sikernek számít. Nagyon köszönjük Héjjas Mihálynak, edzőinknek: Szabó Gábornak, Horváth Lászlónak és a szakosztály vezető: Halmos Lászlónak valamint HOLCIM RT-nek a támogatását, hogy ilyen szép helyre sikerült eljutnia az utánpótlás csapatunknak.
[ 2003.10.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek