nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Éves kéményellenőrzés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Éves kéményellenőrzés
A KOMTŰZ Kft. 2012. január 13-tól megkezdi Lábatlanon az éves kéményellenőrzést és tisztítást, valamint a szolgáltatási díjak beszedését.

É r t e s í t é s

Ezúton értesítjük a T. Lakosságot, hogy a KOMTŰZ Kft. 2012. január 13-tól megkezdi településünkön a jogszabályban előírt kötelező kéményseprő-ipari munkák közül az éves kéményellenőrzést és tisztítást, valamint a szolgáltatási díjak beszedését.
A turbós kémények (égéstermék elvezető rendszerek) időszakos ellenőrzését, szükség szerinti tisztítását a fűtési szezon befejezése után végzik, melyről az ingatlantulajdonosokat egyénileg értesítik.
A következő kéményseprő-ipari közszolgáltatást az év utolsó harmadában végzik a kémények második ellenőrzését, szükség szerinti tisztítását.


Évente kötelező ellenőrzés, tisztítás díjai (éves díj 27% Áfá-val):

Megnevezés Lakossági Közületi
Egyedi (db)
- gravitációs 1.268.- Ft 3.256.- Ft
- turbós 4.060.- Ft 5.221.- Ft
Gyűjtő (szint)
- gravitációs 808.- Ft 1.778.- Ft
- turbós 3.175.- Ft 4.055.- Ft
Kisközponti 60 kW alatt (db)
- gravitációs 2.080.- Ft 4.877.- Ft
- turbós 5.763.- Ft 7.394.- Ft
Kisközponti 60 kW felett (fm)
- gravitációs 775.- Ft
- turbós 2.217.- Ft
A központi kémények díjai egy alkalomra vonatkoznak. A tartalék kémények (amelyekre nincs rákötve tüzelőberendezés) ellenőrzése, tisztítása az éves díj fele.

A KOMTŰZ Kft. tatai kirendeltsége minden hétfőn 8.00 – 20.00 óráig meghosszabbított ügyfélfogadást tart. (Tata, Tárkányi L. u. 2. Tel.: 34/382-577)

Kérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy saját biztonságuk érdekében tegyék lehetővé a kémények felülvizsgálatát.

Polgármesteri Hivatal

Az értesítés letölthető formában (doc)


[ 2012.01.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-