nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Évzáró oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Évzáró
Az országos bajnokságban szereplő U-15-ös és a megyei első osztályban szereplő felnőtt csapat december 27-én együtt  búcsúztatta az évet

Két korosztály együtt búcsúzott a szezontól

Az országos bajnokságban szereplő U-15-ös és a megyei első osztályban szereplő felnőtt csapat december 27-én a lábatlani volt Petőfi tornateremben búcsúztatta az évet, egy már hagyományosnak mondható házibajnokság keretén belül. 8 csapat szerepelt a tornán, a csapatokat felnőtt és utánpótlás játékosok alkották vegyesen és volt egy szülői csapat is. A házibajnokságot a „kék” csapat nyerte meg Budaházi Gyula vezetésével, a csapatban Szabó Dávid, Tenki Roland, Csizmadi Zoltán és Cseh Kevin rúgta a labdát. A jó hangulatú foci után a felnőtt csapat egy pincében zárta az évet, ahol értékelve lett az őszi szezon és át lett adva a fél szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítményért járó elismerés Varga Máténak (Őszi szezon legjobb játékosa) és Vas Gábornak (Edzéseken és mérkőzéseken nyújtott teljesítmény és szorgalom) is.
Az U-15-ös csapat az NB 2 Közép-Nyugati csoportban 1 pontra áll a bajnokságot vezető Dunaújváros PASE csapata mögött, a felnőtt csapat a 4.helyen zárta az őszi szezont a megyei első osztályban.
Reméljük mind a két csapat hasonlóan sikeresen zárja a tavaszi szezont is és egy szép eredményt sikerül bajnokság végén elérni!
Köszönöm mind a két csapatnak az őszi munkáját! Szép őszi szezon volt!!!

Fenyvesi László - edző


[ 2014.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-