nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Ezrek várták a csapatot-videó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Ezrek várták a csapatot-videó
A lábatlani Dudás Ádám is tagja volt az U20-as világbajnoki bronzérmet elérő magyar válogatottnak. A csapatot Ferihegyen fogadták.

Az U20 világbajnoki bronzérmet megszerző csapat Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat tagja szerint a világ elitjében van.

A lábatlani Dudás Ádám is nagyon bízott benne, hogy jó eredményt ér majd el a csapat Egyiptomban. "Ez nemcsak nekünk nagy siker, hanem az egész országnak, és ezúton szeretném megköszönni minden embernek, hogy szurkolt nekünk és buzdított minket" - mondta a középpályás. Dudás szerint kellett a válogatottnak a Honduras elleni pofon, hogy megértsék, milyen fontos eseményen is vannak. "Jókor jött a pofon, mert hamar fel tudtunk állni belőle, és bronzérem lett a vége" - tette hozzá. Dudás Ádám azt is elárulta, hogy a bronzmeccs után csak szolid ünneplést csaptak, az igazit a hazaérkezésre tartogatták.

Előzmény:

U20 válogatott


[ 2009.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-