nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Fantasztikus elismerés Lábatlannak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Fantasztikus elismerés Lábatlannak
Több éves elkötelezett munkájáért az Országos Rendőr-főkapitányság székházában Kopácsi Sándor érdemrenddel és mellszoborral tüntették ki a lábatlani....

Bárdos Zoltánt.

Az Országos Polgárőr Szövetség nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából megrendezett központi ünnepségen, az Országos Rendőr-főkapitányság Székháza Auditórumában, 2009. október 17.-én 11.00-kor, az alábbi kitüntetések kerültek átadásra:

- „Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend” –et Bárdos Zoltán a Komárom-Esztergom Polgárőr Szövetség elnöke
- „Kopácsi Sándor Mellszobor”-ot Bárdos Zoltán a Komárom-Esztergom Polgárőr Szövetség elnöke
- „Év Polgárőre” címet Gunázer Gyula Kisbér Városi Polgárőr egyesület elnöke
- „Év Polgárőr Egyesülete” a Tárkány Polgárőr Egyesület

Bárdos Zoltán

a Komárom-Esztergom megyei Polgárőr Szövetség elnöke

Bárdos Zoltán 1950. február 10.-én született Aba községben. Lábatlanon él, és lakik 1951 óta. Általános iskoláját itt végezte.
A gimnáziumot Nyergesújfalun végezte, majd kereskedelmi szakközépiskolát végzett Budapesten. Az esztergomi UNIKER Kereskedelmi

Részvénytársaságnál volt boltvezető, majd az igazgatóság tagja, és egyben egy kereskedelmi Kft. Ügyvezetője. Lábatlan város önkormányzati képviselője már harmadik ciklusban. A városi polgárőrség elnöke 2001-től. A Komárom – Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség Közlekedési Munkabizottságának elnöke 4 éve. A Polgárőr Érdemkereszt ezüst, és arany fokozatával kitüntetett polgárőrvezető. Elvégezte a polgárőr vezetőképzőt Adyligeten. Rokkant nyugdíjas, jelenleg egy kereskedelmi BT. Ügyvezetője.


[ 2009.10.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-