nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Fatolvajok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Fatolvajok
2014. február 3-án éjszaka ismeretlen tettesek a lábatlani általános iskola udvarán, a sportpálya közelében 8 db fát vágtak ki és loptak el.
Az ügyben az önkormányzat haladéktalanul feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A rendőrség a nyomozást és adatgyűjtést megkezdte.

Kérek mindenkit, aki az üggyel kapcsolatban információval tudja segíteni a nyomozást a polghiv@labatlan.hu címen vagy a 33/ 514-070-es számon segíthet a tettesek kézre kerítésében.

[ 2014.02.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-