nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Faültetés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Faültetés
Várjuk minden olyan lakos, társasház jelentkezését, akik szívesen „örökbefogadnának” 1-1 hársfát és gondoskodnának róla.

Tisztelt Lakosok!

Az idei évben a településen 25 fa és több száz bokor került elültetésre részben önkormányzati, részben vállalati támogatásból. A változékony időjárás, valamint egyes lakosok hanyagsága miatt sajnos néhány fát az őszi időszakban pótolnunk kell.
Szeptember hónapban a hivatal felméri a település összes közterületén a fák állapotát. A veszélyes, korhadt fák kivágására még az ősz folyamán sor kerül. Ha tudnak ilyen fáról, várjuk szíves javaslatukat (polghiv@labatlan.hu).
Ugyancsak szeptemberben-októberben 50 db hársfa kiosztását tervezzük. Ezen fákat az erdészet ajánlotta fel, hogy a közterületeinket szebbé, kellemesebbé tehessük.
A településkép egységesítése végett hársfákat elsősorban a Dózsa Gy. úton, illetve a lakótelepeken szeretnénk kiültetni, illetve főleg azokon a helyeken ahol szükségessé vált a fent említett okok miatt a fák kivágása. Ha azonban igény van rá, akkor szívesen adunk más településrészeknek is.
Azoknak a fáknak pedig, amit pótlásként ültet ki a hivatal, kérjük viseljék gondjukat, vigyázzanak rá, a rongálástól óvják. Ez mindannyiunk közös érdeke.

Várjuk tehát minden olyan lakos, társasház jelentkezését, akik szívesen „örökbefogadnának” 1-1 hársfát, annak fejlődéséhez szükséges öntözéséről, kitámasztásáról folyamatosan gondoskodnak. Jelentkezni a polghiv@labatlan.hu e-mail címen, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal 9. sz. irodájában lehet szeptember 30-ig.

Tegyük együtt szebbé környezetünket!

Polgármesteri Hivatal

[ 2008.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-