nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Február végi versenyek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Február végi versenyek
Február 21. (szombat), Ifjúsági Országos Bajnokság Tata. 22-én (vasárnap) Veszprémben voltunk az idei első Körzeti Rangsor versenyen.
Február 21. (szombat), Ifjúsági Országos Bajnokság Tata.
Hédai Melánia ismét dobogón!
Ismét Tata adott otthont a korosztály legrangosabb hazai versenyének. Szakosztályunkat 3 fő képviselte. Meláni nagyszerű versenyzéssel három gyors ipponal kezdett, a döntőben kissé kiengedett és vereséget szenvedett, így ezüst éremmel tért haza.
Nagy Márk jól kezdett, de a négy közé jutásért kikapott és a vigaszágon sajnos aranyponttal vereséget szenvedett, így a 7. helyen végzett.
22-én (vasárnap) Veszprémben voltunk az idei első Körzeti Rangsor versenyen. Nagyon szép létszám jött össze, 22 szakosztály 240 versenyzője mérlegelt. Sajnos betegségek miatt csak 5 fővel tudtunk részt venni.
Eredményeink:
Első helyezettek: Szabó Nikolett, Nagy Márk.
Második helyezettek: Báthory Róbert, Krajcsovszky Máté.
Ötödik helyezett: Kovács Adrián.


[ 2009.02.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-