nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Fejlesztés a Forestnél oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Fejlesztés a Forestnél
Kiemelkedő siker - technológiafejlesztés és létszámbővítés a Forestnél - pályázati támogatással

Kiemelkedő siker - technológiafejlesztés és létszámbővítés a Forestnél - pályázati támogatással

Több mint 2 milliárd forintos fejlesztést valósít meg a FOREST-PAPÍR Kft. pályázati forrás felhasználásával.

A FOREST-PAPÍR Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programhoz benyújtott „többrétegű higiéniai papír termék gyártástechnológiájának továbbfejlesztése” című pályázata a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében 812 750 210 Ft összegű támogatást nyert el, melyet a cég 1,2 milliárd Ft saját forrással egészít ki.

Az összesen 2 milliárd forintos fejlesztési program során a különböző minőségű kombinált papírból készülő többrétegű toalettpapír gyártástechnológiájának kifejlesztésére kerül sor. Az innovációs fejlesztéssel létrejövő új gyártástechnológia lehetővé teszi olyan higiéniai papírtermékek gyártását és piacra juttatását, melyek magukban fogják hordozni a hulladék alapú papírból és a cellulózos papírból készült termékek előnyeit egyaránt, ugyanakkor az értékesítési árakban inkább az alacsonyabb árfekvésű kategóriákba sorolhatók.

A FOREST-PAPÍR Kft. korábbi sikeres fejlesztéseinek köszönhetően vált Magyarország meghatározó piaci szereplőjévé, melyet újabb innovatív megoldásaival kíván tovább erősíteni. A cég az eddigi tapasztalatait és szaktudását felhasználva megőrizte és továbbfejlesztette a Duna térségében a magas színvonalú papíripari szakmai kultúrát, hozzájárulva ezzel a térség foglalkoztatási szintjének megtartásához, javításához.

A fejlesztéshez kapcsolódóan Lábatlanon mintegy 10-20 fővel nő a termelő létszám, a beruházás várhatóan 2013. november végén készül el.


[ 2012.09.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-