nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Fekete István és Papp Mihály IV. emléktorna oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Fekete István és Papp Mihály IV. emléktorna
A tornán 8 csapat vett részt, akiket két csoportba soroltak. Csapatunk jól szerepelt a csoportmérkőzések során, így a „B” csoport élén végzett

Fekete István és Papp Mihály IV. emléktorna - Oroszlány

A 2001-ben született utánpótlás labdarúgó csapatunk meghívást kapott egy emléktornára Oroszlányba.
A torna rendkívül színvonalas és nagyszabású volt. A tornán 8 csapat vett részt, akiket két csoportba soroltak. A Csapatunk rendkívül jól szerepelt a csoportmérkőzések során, így a „B” csoport élén végzett, ami azt jelentette, hogy csapatunk bejutott a döntőbe.
Csoportmérkőzéseink:
Lábatlan ESE – Tatabányai Sk 5-2
Lábatlan ESE – Monor SE 2-1
Lábatlan ESE – Gyermely-Szomor SE 8:0

A döntőben a Tatabányai Vértesi Erőmű csapatát kaptuk. A csapatról annyit kell tudni, hogy a csoportmérkőzések során 20 gólt rúgott és mindössze 2 gólt kapott! A döntő mérkőzés nagyon izgalmas és fordulatos volt. Mi szereztük meg a vezetést, de sajnos az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta egyéni hibáinkat és végül megérdemelten győzött 3:1-re
Csapatunk így a dobogó előkelő 2. fokára álhatott fel! Az ezüstérem és a szép nagy kupa mellé bezsebeltünk még egy díjat! A torna legjobb játékosa címet Bozsik Péter volt szövetségi kapitányunk javaslata alapján Kovács Dominik kapta a Lábatlan csapatából!

Gere Róbert

[ 2012.01.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-