nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felgyújtott buszmegálló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felgyújtott buszmegálló
Szombat délután a Rákóczi úton lévő buszmegálló üvege is megsemmisült, amikor a buszmegálló szemetesét felgyújtották. Az okozott kár jelentős.

2011. február 12-én, a délutáni órákban a Lábatlan, Rákóczi F. u. 38. szám alatti Kínai üzlet előtt, a közterületi buszmegállóban lévő hulladékgyűjtő edényzetet ismeretlen személy felgyújtotta. A tűz következtében a hulladékgyűjtő edény és a buszmegálló polikarbonát üvege (1 db lemez) is megsemmisült. A helyszínre Nyergesújfalu Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága is kivonult. Az okozott kár helyreállítása 172,900- Ft.

Az Önkormányzat az ügyben feljelentést tett.


[ 2011.02.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-