nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Felgyújtotta a házat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Felgyújtotta a házat
Csak egy gyorsabb játékautóra vágyott a Lábatlanon élő kisfiú, aki véletlenül saját otthonát is lángra gyújtotta.
Forma-1-es autóra vágyott a 12 éves lábatlani kisfiú, ezért megbütykölte játékát.

Szerda délután a ház kertjében kezdte meg az ötletelést. Meggyújtotta a kisautót, de ettől még nem változott a helyzet, az autó nem indult be, így arra a megállapításra jutott, hogy ha az apa kocsijához is benzin kell, az övé is nagyobb teljesítményre lesz képes, ha megtölti üzemanyaggal.

Elővette a benzines flakont és meglocsolta a járgányt, ami azonnal belobbant. A tűz a flakonra is átterjedt, amit a fiú ijedtében eldobott.
A palack a bejárati ajtónak esett, ami ennek következtében meggyulladt, majd a tűz a lakás előterébe is átterjedt. Ekkor érkeztek meg a tűzoltók, akiket a szomszédok értesítettek, és oltották el a lángokat.


forrás: kemma.hu


[ 2008.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-