nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felhívás! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felhívás!

Bizonyára sokak előtt ismeretes, hogy, a Dózsa Gy. u. 88. szám alatti családi ház leégett. A a Leelőssy család részére történt pénzbeli felajánlásokra reagálva a hivatal a Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvánnyal együttműködve szervezi az adományok gyűjtését. Aki a család számára pénzt kíván felajánlani, a polgármesteri hivatalban beszerezhető alapítványi csekken keresztül ezt megteheti. Kérésére a csekket lakcímre kézbesítjük (telefon: 33/ 517-500). Átutalás esetén az alapítvány számlaszáma: 11740092-20004752. Ebben az esetben az átutalással együtt kérjük megjelölni célként a család nevét, és feltüntetni az adóazonosító számot. A család ingatlanvásárlása során igénybe veszi a lakásvásárlási kedvezményt (félszocpol), a vételár kiegészítéséhez várják az önkéntes felajánlók segítségét.


[ 2006.01.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek