nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Felhívás
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja figyelmét, hogy a kamarai tagdíj 2015. évi bevallásának határideje 2015. június 30.

A NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA TAGJAI RÉSZÉRE

TISZTELT TAGUNK,

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja figyelmét, hogy a kamarai tagdíj 2015. évi bevallásának határideje 2015. június 30.
Az eddig gyakorlatnak megfelelően önbevallását online felületünkön, elektronikusan teheti meg.
Ezért kérjük, látogasson el honlapunkra, a www.nak.hu oldalra, és az ott található Ügyfélkapu felületen töltse ki formanyomtatványunkat. Természetesen a NAK falugazdász hálózata is segít Önnek a kitöltésben, melyhez kérjük, legyen kedves felkeresni falugazdászát a lenti elérhetőségek egyikén.
A kitöltéshez szükséges dokumentumok (kérjük, falugazdászához vigye magával):
• őstermelőként, egyéni vállalkozóként: személyi igazolvány, lakcím kártya, adóazonosító kártya, őstermelői/egyéni vállalkozói igazolvány, 2014-re folyósított MVH–s és egyéb támogatások igazolása, a 2014. évre vonatkozó adóbevallás.
• cég, gazdasági szervezet esetében: adószám, cégbírósági irat, 2014-re folyósított MVH-s és egyéb támogatások igazolása, 2014. évre vonatkozó adóbevallás.
Tagdíjat érintő kedvezményekkel kapcsolatos dokumentumok:
• elismert TÉSZ/TCS szervezet esetében az azonosító kód, tagjainak NAK nyilvántartási száma, valamint a TÉSZ/TCS számára értékesített, az elismerés alapjául szolgáló termény, termék nettó árbevételének összege.
• árbevétel-megosztás esetén (ha az agrártevékenység árbevétele nem haladja meg a 20%-ot, illetve külön kérelemre a 25%-ot), az ezt igazoló Független Könyvvizsgálói Jelentés,
• egyéb tagdíjalapot csökkentő kedvezmények igénybevételéhez a szükséges igazoló dokumentumok (jövedéki adó igazolás, stb.)
Felhívjuk figyelmét, hogy ha nem saját nevében jár el, akkor 2 tanúval hitelesített meghatalmazás, ill. cégnél az aláírási címpéldány is szükséges.

További információ:
www.nak.hu
Ügyfélszolgálatunk: 06 1 802 6100

Üdvözlettel:
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

[ 2015.06.03. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-