nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / FELHÍVÁS! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
FELHÍVÁS!
A Magyar Vöröskereszt felhívással fordul a lakossághoz, cégekhez és intézményekhez, hogy segítséget nyújthasson a májusi ítéletidő károsultjainak.

A Magyar Vöröskereszt adománygyűjtést szervez a májusi ítéletidő károsultjainak!


A Magyar Vöröskereszt felhívással fordul a lakossághoz, cégekhez és intézményekhez, hogy segítséget nyújthasson a májusi ítéletidő károsultjainak.

A Magyar Vöröskereszt adománygyűjtést szervez a májusi ítéletidő károsultjai számára. A szervezet számlaszámára beérkező adományok teljes egészében a rendkívüli időjárás és árvíz miatt bajbajutott településekhez és családokhoz kerülnek.

A pénzadományokat a Magyar Vöröskereszt az alábbi számlára várja:

K&H Bank 10405004-00026547-00000000

Az adományok országszerte bármelyik Vöröskereszt-iroda pénztárában, készpénzben is befizethetők.

Az elmúlt hetekben példás összefogás körvonalazódott az országban. Az árvízi helyzet miatt rengeteg hívást kapott a Vöröskereszt, amiben sokan segítséget kértek és ajánlottak. Célunk, hogy munkatársaink segítségével gyorsan és hatékonyan segíthessünk az árvízkárosultaknak, a gátakon dolgozóknak és a kitelepített családoknak.
A Magyar Vöröskereszt tovább folytatja meghírdetett adománygyűjtését, elsőként tartós élelmiszereket, fertőtlenítőszereket juttat el az árvíz által leginkább sújtott településekre. A szervezet a későbbiekben a családok otthonainak újjáépítésében is részt vállal építőanyagok vagy egyéb eszközök biztosításával.

A segíteni szándékozók adományait tartós élelmiszer,tisztítószer, fertőtlenítőszer formájában helyileg a szervezet titkáránál Vámos Lászlónénál /Lábatlan, Kálvária út 47/a., tel.sz.: 06/30-903-5262 / adhatják le, ahonnan a megyei szervezet szállítja el a rászorulóknak. Elfogadnak bútorokat egyéb háztartási eszközöket, amiknek az elszállítása egyeztetés után a későbbiekben lesz megoldva.

Árvízi információs zöld szám: 06/80-911-070

Segélyvonalak: 1749 (minden hálózatból hívható) 1752 (30-as és vezetékes hálózatból hívható)

Kérjük, segítsen, hogy segíthessünk!

Magyar Vöröskereszt

[ 2010.06.17. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-