nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felhívás a 2006. évi országgyűlési képviselő választásról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felhívás a 2006. évi országgyűlési képviselő választásról

A 2006. évi országgyűlési képviselő választáson történő szavazással kapcsolatosan felhívjuk Tisztelt választópolgárok figyelmét, hogy szavazni csak a személyazonosság és a lakcím megállapítására alkalmas igazolványok bemutatásával lehet. Erre a következő érvényes igazolvány(ok) alkalmasak:

- a személyazonosító és lakcímigazolvány,
- útlevél, vagy 2001. január 1-jét követően kiállított
  (kártyaformátumú) vezetői engedély. Az értesítő megléte nem elegendő!
Kérjük a Tisztelt választópolgárokat, hogy a lakcím és a személyazonosság igazolásához szükséges okmányokat hozzák magukkal, mert e nélkül nem szavazhatnak.

A továbbiakban tájékoztatjuk a választópolgárokat a képviselőtestület által megválasztott szavazatszámláló bizottság személyi összetételéről:

Szavazatszámláló bizottság személyi összetételének
megtekintése A testület által megválasztott bizottsági tagokon kívül minden szavazókörben 2 fő delegált személy is részt vesz a munkában.
Schantzl Edit
HVI vezető 


[ 2006.04.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek