nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felhívás a lábatlani vállalkozóknak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felhívás a lábatlani vállalkozóknak
Az Önkormányzat 2015. évre betervezett felújítási és beruházási munkái elvégzésére keres helyi vállalkozókat

Tájékoztatjuk a lábatlani Vállalkozókat, hogy Lábatlan Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésében az alábbi felújítási és beruházási munkáit tervezi megvalósítani:

• Református temetőhöz vezető út megerősítése
• Lábatlani temető vizesblokk felújítás
• Piszkei temető ravatalozó felújítás
• Korlátlift beépítése az egészségházban

Azon lábatlani Kivitelezők jelentkezését várjuk, akiket e feladatok érdekelnek, a fenti munkák végzésére jogosultsággal és szabad kapacitással rendelkeznek.
Érdeklődni 2015. május 15-ig a Polgármesteri Hivatalban lehet ügyfélfogadási időben Kunfalvi Zoltánné műszaki iroda vezetőnél, vagy Hortai Tamás műszaki főelőadónál.


[ 2015.04.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-