nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felhívás kerékpárosok részére! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felhívás kerékpárosok részére!

A Rákóczi F. út járdáját használó gyalogosoknak jelentős veszélyt okoznak a járdán szabálytalanul, nagy sebességgel közlekedő kerékpárosok. A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975 (II.5.) KPM-BM együttes rendelet szerint a járdán kerékpárral közlekedni tilos, még ott is, ahol az úttest a kerékpáros közlekedésre alkalmatlan. (a kivételeket a jogszabály külön felsorolja) A járdán haladó kerékpárosok ellen a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezhet. Kérünk minden kerékpárost, hogy - a KRESZ szabályait betartva, mások biztonságát szem előtt tartva közlekedjen: a járdán a kerékpárról szálljon le és a kerékpárt tolva haladjon tovább.
[ 2007.05.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek