nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Felhívás Természetismereti Vetélkedőre! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Felhívás Természetismereti Vetélkedőre!

XVI. Vetélkedő Ifjú Természetbarátoknak 2006. A Lábatlani Természetbarátok Egyesülete szeretettel meghívja a karvai testvérközségünk, Bajót, valamint Lábatlan mindkét általános iskolájának felső tagozatos diákjait a már hagyománnyá vált: TERMÉSZETISMERETI VETÉLKEDŐRE! Helye: Lábatlan, Gerenday ház
Ideje: 2006. Április 22.
Nevezési határidő: 2006. Március 18.
(A verseny előtt 15 órakor találkozunk az Arany János Általános Iskolában) Egyesületünknek a Lábatlani Természetbarátok Egyesületének kiemelt feladata, hogy a természet megismerésére, tiszteletére és megóvására nevelje fiatal tagjait. Így lett mottónk: "Csak azt tudjuk megvédeni, amit megismerhetünk" jelmondat, amely alapján szervezzük ezt a természetismereti vetélkedőt. A felső tagozatos diákok 4 fős csapatokban versenyezhetnek, 8 csapatot várunk a vetélkedőre, de csak az a csapat vehet részt a játékban, amely a "beugró" feladatot elkészítette. (Lásd melléklet) A felkészüléshez segédanyagot biztosítunk.
Kérünk benneteket, hogy szokásotokhoz híven most is becsülettel készüljetek.
Jó versenyzést kívánunk!


2005. Február 26. Üdvözlettel:
Lábatlani Természetbarátok Egyesülete
Komoróczki Ferenc
Kecskés Ferenc


[ 2006.03.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek