nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Felhívás Természetismereti Vetélkedőre oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Felhívás Természetismereti Vetélkedőre


XVII. Vetélkedő Ifjú Természetbarátoknak 2007.

A Lábatlani Természetbarátok Egyesülete szeretettel meghívja a karvai testvérközségünk, Bajót, valamint Lábatlan mindkét általános iskolájának felső tagozatos diákjait a már hagyományossá vált:

TERMÉSZETISMERETI VETÉLKEDŐRE!

Helye: Lábatlan, Gerenday Ház
Ideje: 2007. március 2. 15:00
Nevezési határidő: 2007. február 27.

Egyesületünknek a Lábatlani Természetbarátok Egyesületének kiemelt feladata, hogy a természet megismerésére, tiszteletére és megóvására nevelje fiatal tagjait. Így lett a mottónk: "Csak azt tudjuk megvédeni, amit megismerhetünk" jelmondat, amely alapján szervezzük ezt a természetismereti vetélkedőt. A felső tagozatos diákok 4 fős csapatokban versenyezhetnek, 7 csapatot várunk a vetélkedőre, de csak az a csapat vehet részt a játékban, amely a "beugró" feladatot elkészítette.

A felkészüléshez segédanyagot biztosítunk.
Kérünk benneteket, hogy szokásotokhoz híven most is becsülettel készüljetek.
Jó versenyzést kívánunk!

A XVII. Természetismereti Vetélkedő
Beugró feladat

A Lábatlani Természetbarátok Egyesületének egyik fontos célja a környezet és természet védelmezése. Ennek a tevékenységnek része a környezetünkben lévő természeti értékek felkutatása, bemutatása és védelembe helyeztetése.

A csapatok feladata a településükön (Karva, Bajót, Lábatlan) vagy annak közelében lévő természeti érték (idős, ritka fa vagy védett madarak fészkelő helye stb.) felkutatása, leírása.

- helyének pontos megjelölése (térkép)

- faj pontos leírása

- miért kellene helyi védelemben részesíteni.

A beadott dolgozat maximum A4-es lap terjedelmű legyen.

Beadási határidő: 2007. február 27.

A kutatáshoz sok szerencsét, a leíráshoz jó munkát kívánunk!


[ 2007.02.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek