nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felkérés-TeSzedd' 2013 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felkérés-TeSzedd' 2013
Szeptember14én önkéntesek  vesznek részt az ország nagytakarításában.Lábatlanon is lehetőség van a lakókörnyezetünkben eldobott szemét mentesítésére.

Csatlakozz Te is!

Szeptember 14-én önkéntesek tízezrei vesznek részt az ország "nagytakarításában".
Lábatlanon is lehetőség van a lakókörnyezetünkben eldobott szemét, illegálisan lerakott  hulladék összegyűjtésére, kiemelt figyelmet fordítva a Duna part mentesítésére.

Az önkéntesek, részt vevő csoportok védőkesztyűt, TeSzedd! zsákot kapnak és a találkozási pontokon kerül sor a hulladék elszállítására.

Kérem Önt, hogy tegyünk együtt a tiszta Lábatlanért!

Egyéni jelentkezéseket, valamint civil szervezetek jelentkezését várjuk, javaslatokkal a takarítandó területekre. Megfelelő számú jelentkező esetén mindenkit értesítünk a találkozási pontokról és időpontról.

Jelentkezni a juhaszne.szilvi@labatlan.hu címen szeptember 10-ig lehet. Kérem az e-mailben tüntesse fel nevét, telefonszámát.


[ 2013.09.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-