nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Feloszlatták a Tűzoltósági állományt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Feloszlatták a Tűzoltósági állományt
A vezetőség a hírek szerint, elzárkózik a tűzoltókkal való tárgyalástól, így a tűzoltók kénytelenek  igénybe venni a jogi segítségét.

Gáz

Múlt hét csütörtökön (február 5) feloszlátták állományukat a létesítményi tűzoltók a Lábatlani Papírgyárban, mert a korábbi ígéretek ellenére az illetményeket nem akarja kifizetni a Piszke Papír Zrt. A Kék Duna Rádió egy  hallgatója szerint jelenleg a Zrt. területén nincsen tűzvédelmi szolgálat, amit országos katasztrófavédelmi határozat ír elő.

A vezetőség a hírek szerint, elzárkózik a tűzoltókkal való tárgyalástól, így kénytelenek  igénybe venni a  cég szakszervezetének jogi segítségét az  elmaradt bérek kifizetéséhez. A megbeszélést hétfőn (február 9) tartják a Piszke papír területén lévő szakszervezeti könyvtárban.

Forrás: Kék Duna Rádió

- Riport az Mr1 Kossuth Rádióban

- Leépít a Papírgyár

- Magyar Nemzet a Papírgyárról

- Kikapcsolták az áramot is

- Papírgyári fórum

- Se pénz, se papír

- Felfüggesztik a termelést

- Elbocsátások - videó

- 2008. májusi adatok

- Zeritis Group(Piszke Papír)

- Papírgyár felszámolása

- Hír Tv a Papírgyárról - videó

- Panos Zeritis (fotó, önéletrajz)


[ 2009.02.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek