nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Felújítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Felújítás
Az Iskola melletti, a Kálvária utcát a településközponttal összekötő gyalogút felújítására 2015. május 11. és 31. között kerül sor
Az Iskola melletti, a Kálvária utcát a településközponttal összekötő gyalogút állapota nem kielégítő, ezért az Önkormányzat annak felújításáról döntött. A felújítással kapcsolatos munkákra 2015. május 11. és 31. között kerül sor, melynek során az út délelőtt 8.00 és délután 17.00 óra között nem lesz használható. A lezárás idején kerülőútként az Iskola sportpálya – napközi útvonal kerül megnyitásra.

Megértésüket köszönjük!
Polgármesteri Hivatal

[ 2015.05.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-