nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Fizel József III. DAN fokozatot kapott oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Fizel József III. DAN fokozatot kapott


Szakmai teljesítményének elismeréseként a Dan Kollégium oklevélben részesítette a lábatlani judo szakosztály edzőjét. A 42. Hungária Kupán, DAN fokozatok átadására került sor, ahol Fizel József a III. DAN fokozatot igazoló diplomát vet át dr. Németh Endre Dan Kollégiumi Elnöktől, aki a Testnevelési Egyetem tanszékvezető tanára, egyetemi docens. A megyéből négyen kaptak magasabb öv fokozatot. A judoban a dan fokozatok száma az edző, versenyző mesteri, szakmai színvonalát jelzi.
[ 2007.02.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-