nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Fociakadémia oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Fociakadémia
Együttműködési megállapodást kötött az esztergomi kistérség és a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia

A Németh József alpolgármester által vezetett esztergomi delegáció hétvégén (április 16-18) járt Gyulán azzal a céllal, hogy megtekintse a Grosics Gyula Labdarúgó Akadémián zajló képzést és aláírják azt az együttműködési megállapodást, amelynek lényege, hogy az esztergomi és gyulai kistérség sportéletének fellendítése érdekében a sportszakmai kapcsolatokat szorosabbra fűzzék, illetve megőrizzék és továbbadják a katolikus értékeket az utánpótlás nevelés keretein belül. A megállapodás első közös eseménye a Negyedik Kistérségi Sporttábor lesz június végén Bajóton. A táborban az Akadémia játékos-megfigyelői is jelen lesznek. A hivatalos program után az Esztergomi Kistérség csapata barátságos mérkőzést vív az Akadémia válogatottjával.

A dokumentumot szombaton (április 17) dr. Kiss Rigó László püspök, az Akadémiát alapító Szeged-csanádi Egyházmegye képviselője, Baranya István, az Akadémia szakmai igazgatója, Czermann János, az Esztergomi Kistérségi Társulás elnökhelyettese és Bodnár Mihály, az Esztergomi Kistérségért Egyesület elnökhelyettese írta alá.

Hummel Rudolf az Esztergomi kistérség részéről elmondta, az idei évben is fontos szerepet szánnak a sportnak, amelyre a 2010-ben is 3 millió forint támogatást biztosítanak. Hummel Rudolf kiemelte, hogy az idei évben is szeretnék folytatni a hagyományokat és a jól bevált programokat ebben idén is megrendezik. Így 2010. június 21-27. között Bajót településen idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az immár hagyományos labdarúgótábor. 2010. augusztusában. Pilismaróton III. alkalommal kerül megrendezésre a nyári strandsportok tábora, míg 2010. augusztus 9-15. között Lábatlanon pedig az evezős tábor harmadszori megszervezésének örülhetnek majd a térségben. Az idei évben a táborok sora további két eseménnyel bővül még, hiszen Lábatlanon és Nyergesújfalun is megrendezésre kerül egy napközis jellegű sport- illetve horgásztábor. Emellett számos tematikus sporteseménnyel kedveskednek még a mozgásra vágyóknak, amelyek közül kiemelkedik a májusban startoló felnőtt kispályás labdarúgó-bajnokság Táton, amely heti rendszerességgel egészen októberig nyújt majd állandó sportolási lehetőséget a kistérség lakosságának.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.04.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-