nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Fogászati ügyelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Fogászati ügyelet
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2015. január 1-től kezdődően, Tatabányán a Szent Borbála kórházban vehető igénybe a fogorvosi sürgősségi ellátás.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2015. január 1-től kezdődően, Tatabányán a Szent Borbála kórházban vehető igénybe a fogorvosi sürgősségi (fogorvosi ügyeleti) ellátás.

A fogorvosi ügyleten - szükség esetén - díjmentesen vehető igénybe a fogeltávolítás, vérzéscsillapítás, idegentest-eltávolítás, törött fog lecsiszolása, gyökércsatorna megnyitása és az ezekhez szükséges fogászati röntgen ellátások.

A sürgősségi ellátás a Szent Borbála Kórház „P” épületében heti pihenőnapokon és munkaszüneti napokon 7-13 óráig vehető igénybe.


Polgármesteri hivatal


[ 2014.12.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-