nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Foglalkoztatási Információs Pont Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Foglalkoztatási Információs Pont Lábatlanon

A Fiókkönyvtárban működő Teleház 2005. december 1-től új szolgáltatással várja látogatóit. A Komárom - Esztergom Megyei Munkaügyi Központtal együttműködve Foglalkoztatási Információs Pont kezdte meg működését. Itt az álláskeresők / foglalkoztatók részére biztosítunk tájékoztató kiadványokat a Munkaügyi Központ szolgáltatásairól, ellátásairól, támogatásairól, programjairól. - a külföldi munkavállalás elősegítése érdekében biztosítjuk az EGT tagállamok élet, -munka, -adózási, -társadalombiztosítási körülményeiről készített tájékoztató kiadványokat, az EURES működésére vonatkozó információkat; - a munkavállalás elősegítésére a Teleházban az álláskeresők díjmentesen érhetik el a www.afsz.hu portált (és az egyéb álláskeresési portálokat), szabad keresést biztosítunk a magyar és az EGT tagállamok munkáltatóinak állásbejelentései között; - szakképzett foglalkoztatási ügyintéző várja az érdeklődőket.


[ 2005.12.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek