nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Fokozott ellenőrzés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Fokozott ellenőrzés
A hétvégén nagyon sok, 26 baleset történt megyénk útjain, melyből kettő halálos volt.

Fokozott ellenőrzés, fokozott óvatosság megyénk útjain

A hétvégén nagyon sok, 26 baleset történt megyénk útjain, melyből kettő halálos volt. Pénteken és szombaton három gyalogost is elgázoltak. Pénteken, Tatabányán, egy autós egy útkereszteződésben nem adott elsőbbséget, és elütött egy gyalogost, aki belehalt sérüléseibe.

Nem sokkal később szintén egy tatabányai átkelőhelyen ütöttek el egy nőt. Súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. Szombaton Tatán gázoltak halálra egy gyalogost, a Május 1. úton, szintén a zebrán. A külső sávban érkező busz, a mellette haladó autó takarásából elé lépő gyalogost ütötte el, aki a helyszínen életét vesztette.

A balesetek magas száma miatt és különös tekintettel a gyalogosgázolásokra a Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt ellenőrzést indított. A következő napokban fokozott rendőri jelenlét várható a forgalmasabb utak gyalogátkelőhelyein, illetve a bevásárlóközpontok környékén.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.12.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-