nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Fokozottan ellenőrzik a kerékpárosokat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Fokozottan ellenőrzik a kerékpárosokat
Bár a mellény kerékpárosoknak csak lakott területen kívül kötelező, viselése azonban minden körülmények között életet menthet.

A kerékpárosokon lesz a rendőrök szeme

Kiemelten ellenőrzik a kerékpárosokat a következő hetekben megyénkben. A rendőrök a láthatósági mellény használatát is megnézik, és megszondáztatják a bicikliseket. Az akciót a közelmúltban történt kerékpáros-balesetek indokolják. Legutóbb Tatán gázoltak halálra egy biciklist, akin nem volt láthatósági mellény. Bár a mellény kerékpárosoknak csak lakott területen kívül kötelező, viselése azonban minden körülmények között életet menthet.

Meghalt a kerékpáros. Szombaton egy 30 éves tatai férfi gázolt el egy kerékpárost Tatán a Baji úton. A 47 éves szintén tatai férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Bár lakott területen belül, kivilágított útszakaszon kerekezett az áldozat és gázolója sem győződött meg arról, hogy előzése biztonságosan befejezhető-e, a láthatósági mellény viselése megvédhette volna életét – vélik a szakértők.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-