nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Forest beruházás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Forest beruházás
2,1 Milliárdos beruházást kezdett meg Lábatlanon a magyar tulajdonú FOREST-PAPÍR Kft.

A FOREST-PAPÍR Kft-nek az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A többrétegű higiéniai papír termék gyártástechnológiájának továbbfejlesztése a FOREST-PAPÍR Kft-nél” című, GOP-1.3.1-11/A-2012-0079 jelű pályázatát az Gazdaságfejlesztési Operatív Program Irányító Hatóság vezetője 812.750.210,- Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A FOREST-PAPÍR Kft. korábbi sikeres innovatív termék és technológia fejlesztéseinek köszönhetően vált Magyarország meghatározó piaci szereplőjévé, melyet újabb innovatív megoldásaival kíván tovább erősíteni.
Fontos a cég számára, hogy az eddigi tapasztalatait és szaktudását felhasználva megőrizze és továbbfejlessze a Duna mente térségében a hazai higiéniai papíripari szakmai kultúrát, hozzájárulva ezzel a közel százéves szakmai hagyományok megtartásához, a térség foglalkoztatási szintjének emeléséhez.
Az innovációs fejlesztéssel létrejövő új gyártástechnológia lehetővé teszi olyan higiéniai papírtermékek gyártását, melyek igazodnak a változó piaci igényekhez, képesek azt formálni, ezzel együtt a külpiaci értékesítés dinamikus növelésének is reális alapját adják.
A megvalósuló fejlesztési program:
- időtartama: 2012.06.01.-2013.11.30.
- teljes fejlesztési előirányzat: 2.042.559.782 Ft
- helyszíne: Lábatlan-Piszke
- hatása a foglalkoztatásra: - létszám megtartása és bővítése,
- várható többletfoglalkoztatás: 20-40 fő
Céginformáció:
A FOREST-PAPíR Kft. 1994-ben alakult, alapítása óta ma is magyar tulajdonban van. Tevékenysége: háztartás-higiéniai papírtermékek gyártása, feldolgozása. Az általa előállított termékek főbb csoportjai: háztartási toalett papírok, papírszalvéták, papír zsebkendők és háztartási papírtörlők széles választéka. Ez évi várható nettó árbevétel 9,5 Milliárd forint, mérlegfőösszeg 6,1 Milliárd forint, jövedelmezőség 5%-os árbevétel arányosan. Foglalkoztatott munkavállalók száma 210 fő.

 

A sajtóközlemény letölthető formátumban

Sajtóközlemény prezentációja


[ 2012.12.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-