nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Fotók - Bűnmegelőzési tájékoztató időseknek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Fotók - Bűnmegelőzési tájékoztató időseknek
Trinácz Gábor körzeti megbízott és Bárdos Zoltán a helyi és a megyei polgárőrség vezetője bűnmegelőzési tájékoztatót tartott Lábatlanon idősek részére.

Bűnmegelőzési Tájékoztató, és vetélkedő a Gondozási Központ Idősek Klubjában Lábatlanon.

Mint minden, évben idén is megtartotta első Bűnmegelőzési tájékoztatóját a Polgárőrség /Schetné Révész Erzsébet alelnök, Schetl István, Bárdos Zoltán/ és a Körzeti Megbízott az Idősek Klubjában. A hagyománnyá váló tájékoztató idén február 17.-én csütörtökön 14.30 órakor kezdődött, és közel 2 órán keresztül arra készítettük fel az idősebb embereket, hogy mit tegyenek annak érdekében azért, hogy ne váljanak áldozattá. A körzeti megbízottat, Trinácz Gábort nagy szeretettel fogadták az otthon lakói.

Végre van egy körzeti megbízottunk, aki lábatlani lakos, nagy empátiával viseltetik a helyi lakosokkal. Gábor a tájékoztató előtt a mai napját szinte teljes egészében a lábatlani lakástűznél töltötte el. Nem véletlenül bízta meg parancsnoka ezzel a feladattal, hiszen eddigi munkájával, tevékenységével, eredményeivel megfelelt annak a kívánalomnak, hogy erre a posztra mindig is kiválóan teljesítő rendőrt kell kinevezni, és a helyben élés szinte már szükséges. Nagy előny ez a rendőrségnek éppúgy, mint Lábatlan lakosságának. A tájékoztatót egy tesztlap kitöltésével fejeztük be /ezt a tesztlapot, és több tájékoztató szórólapot a körzeti megbízottunk készített el/, melyet az idősek rendkívül eredményesen töltöttek ki. Ilyenkor a rendőrnek, polgárőrnek csak az lehet a véleménye, hogy megint érdemes volt időt szánni ennek a korosztálynak a tájékoztatására. Az első három helyezett ajándékot kapott a polgárőrségtől. De senki nem maradt ajándék nélkül, mert minden jelenlévő egy golyóstollat is kapott a polgárőrségtől. Az otthon vezetője Schmidt Kovácsné Andrea pedig ajándékokkal kedveskedett az ott tájékoztatót tartóknak.

Ősszel megismételjük ezt a találkozónkat.
Bárdos Zoltán a polgárőrség vezetője.


[ 2011.02.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-