nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Francia tábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Francia tábor
Lubickolj a francia nyelvben és kultúrában - Bentlakásos tábor 13 -18 éves fiataloknak Esztergomban - Nyelv, Kultúra, Sport

A Francia Intézet örömmel tájékoztat minden érdeklődőt, hogy a magyarországi francia nyelvi képzés támogatását célzó tevékenysége keretében idén nyáron nyelv- és sporttábort szervez azoknak a fiataloknak, akik francia nyelvtudásukat szeretnék gyarapítani, vagy szeretnének elkezdeni franciául tanulni.

A nyári tábor 2014. augusztus 21. és 27. között kerül megrendezésre Esztergomban, és Magyarországról, Csehországból és Szlovákiából érkező fiatalokat fogad.
A minden tudásszinten meghirdetett, napi 3 órás nyelvtanfolyamokat tapasztalt, diplomás tanárok tartják délelőttönként. A délutáni sportfoglalkozásokat magyar klubokban játszó francia rugbyjátékosok vezetik, a színházi műhelymunkák pedig drámapedagógusok és színházi szakemberek irányításával zajlanak.

A nyári tábor elsődleges célja, hogy megkedveltessük a francia nyelvet a fiatalokkal.
Délelőtt játékos-kommunikációs francia nyelvórák, délután játékok, sport (rugby), különböző foglalkozások, kulturális programok.

Részletes program


[ 2014.07.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-