nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Frissült! Rendkívüli tanítási szünet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Frissült! Rendkívüli tanítási szünet
Lábatlan Város Jegyzője az ÁNTSZ helyszíni vizsgálatán tett javaslata alapján kötelező tanítási szünetet rendelt el az általános iskolában.

Friss informácik a kemma.hu-n

Az ÁNTSZ Esztergomi, Dorogi Kistérségi Intézete 2009. november 11-én helyszni vizsgálatot tartott a lábatlani Arany János Alapfokú Művészeti és Általános Iskolában. Az influenzás megbetegedések során vett minták eredményei alapján a tisztifőorvos az iskolában tanítási szünet elrendelését  javasolta, melyet Lábatlan Város Jegyzője mai napon elrendelt. A rendkívüli tanítási szünet 2009. november 23-ig tart.

A tanítási szünet célja influenzás járvány kialakulásának megelőzése a településen.

Polgármesteri Hivatal


[ 2009.11.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-