nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Fuss, kocogj, bringázz! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Fuss, kocogj, bringázz!
Sportnap a futás, kerékpározás és görkorcsolyázás népszerűsítésére, „Fuss, kocogj, bringázz a Baráti Futókkal Nagyváradra” címmel 2015.06.13-án

Fuss, kocogj, bringázz a Baráti Futókkal Nagyváradra

2015. június 13-án a futás, kerékpározás és görkorcsolyázás népszerűsítésére, valamint a határon átnyúló kapcsolatok és összetartozás erősítésére a Bihari Természetbarát Egyesület tagjai, valamint a Berettyó-parti Baráti Futók „Fuss, kocogj, bringázz a Baráti Futókkal Nagyváradra” címmel sportnapot szerveznek.

A rendezvénnyel a Berettyóújfalut Nagyváraddal összekötő kerékpárút turisztikai és sportcélú kihasználását kívánjuk fokozni, így az útvonalak is forgalomtól elkülönítve, a bringaúton haladnak.

Tarts velünk egy baráti félmarathoni futásra Berettyóújfalu és Mezőpeterd között június 13-án!

Indulás: Berettyóújfalu, Szent István tér, 9:00 órakor
Táv: 21,1 km (félmarathon)
Szeretettel várunk a futók kísérésére, buzdítására minden olyan kerékpárost, kisgyermekes családokat, gyermekeket, akiknek a nagyváradi út hosszú lenne, vagy a határátlépés nehézségbe ütközik. Szintén ide csatlakozhatsz görkorcsolyával is! A rendezvény nem futóverseny!
Frissítés és pihenő: Mezőpeterden (alma, citrom, csoki, szőlőcukor, ásványvíz, keksz, ropi) és a célban a berettyóújfalui Civil Udvarban (szendvics, szódavíz, ásványvíz)
Az útvonalon autós segítségnyújtást biztosítunk.

Kirándulj velünk te is kerékpárral Nagyváradra, június 13-án!
Indulás: Berettyóújfalu, Szent István tér, 9:00 órakor
Szeretettel várunk mindenkit egy kellemes egynapos bringatúrára a csonka Bihar vármegye egykori központja, és a határon túli Bihar megye mai központja, Berettyóújfalu és Nagyvárad között.
A túra kerékpárúton halad, autós forgalomtól elzárt területen. Az útvonalon autós műszaki segítségnyújtást biztosítunk. Úticél: Nagyvárad, Szent László tér. Nagyváradon látogatást teszünk a Körös-parton, a sétálóutcán, Nagyváradi Állami Színháznál, emellett feltekerünk a szép kilátást adó „Gombához” is.
Frissítés és pihenő: Mezőpeterden (alma, citrom, csoki, szőlőcukor, ásványvíz, keksz, ropi), Nagyváradon (szendvics, szódavíz, ásványvíz), majd a célban a berettyóújfalui Civil Udvarban (szendvics, szódavíz, ásványvíz).
A határátlépéshez személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. Gyerkőcök határátlépéséről az okmányirodák adnak bővebb tájékoztatást.

Erősítsük kapcsolatainkat a határon túli és anyaországi magyarság körében! Látogass el hozzánk 12-én napközben, a sportnapot megelőző nap Nagyváradról, vagy bármely más településről Berettyóújfaluba, és légy a vendégünk!
Szeretettel várunk napközben minden határon túli, és nem berettyóújfalui kerékpárost egy kis vendégeskedésre 12-én Berettyóújfaluba! A Bihar Thermálligetnek és a Bihari Természetbarát Egyesületnek köszönhetően ingyenes fürdési és szabadkempingezési lehetőséget biztosítunk. Sátorhellyel, tusolási lehetőséggel, árammal, ivóvízzel, tűzrakóhellyel, továbbá nyitvatartási időben gyógyfürdőzéssel és fizetős büfészolgáltatással várjuk kerékpáros vendégeinket. Bővebb információ a fürdőről: www.termalliget.hu
A 12-én érkezők részéről előzetes tájékoztatás (jelentkezés) szükséges a szervezők felé.

A sportnapon minden résztvevőnek matricát, kártyanaptárat, laprugós fényvisszaverő szalagot, emléklapot ajándékozunk, emellett minden résztvevő tombolaszelvényt kap, ahol további értékes tárgyakat sorsolunk ki.

Szervező:
Hegedűs Zoltán, 30/299-6160, 70/412-2886, zoli.hege@gmail.com
Nagy Sándor (Baráti Futás), 30/744-4508, nagysanci0216@gmail.com

Támogatók: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Bihari Termálliget, Pille Szikvíz (bővítés alatt)
Médiatámogató: berettyohir.hu (bővítés alatt)

Partnerek: Moha és Páfrány Turistaház (www.mohapafrany.hu), EKE Nagyvárad (www.ekenagyvarad.ro), (bővítés alatt)

[ 2015.06.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-