nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Galánta és Budapest oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Galánta és Budapest
Szakosztályunk szombaton a Szlovák Galántán volt nemzetközi versenyen, vasárnap Bp-en diák C korosztály, nemzeti bajnokságát rendezték.

Szakosztályunk szombaton a Szlovák Galántán volt nemzetközi versenyen, serdülő és ifjúsági korosztályban voltunk érdekeltek. A versenyen szlovén, román, orosz, cseh, osztrák, magyar judokák vettek részt, a vendéglátók mellett. Mindkét korosztályban színvonalas mérkőzések voltak.
Eredményeink:

Serdülőben Hédai Melánia versenyzett, és meggyőzően nyert. A döntőben osztrák lányt vert ipponal.
Ifjúságiaknál, 45 kg-ban Nagy Márk minden mérkőzését ipponnal nyerte, és lett első. 57 kg-ban Hédai Melánia, az első mérkőzését nagy küzdelem után kokával nyerte. A következőt ipponnal nyerte, ezután a döntő következett, ahol a pozsonyi lány útját állta, és így a második helyen végzett. Viszont a későbbi terveinkhez a felkészülést jól szolgálta ez a verseny, Melinek és Márknak is. Meláni ifiben minden mérkőzésén két évvel idősebbekkel küzdött, és jól helyt állt. Hédai Mónika 70kg ban, nagyon erős ellenfelek között lett második helyezett. Neki ez a verseny nagyon jól szolgálta a felkészülést a hétvégi III. osztályú OB-re.
Krajcsovszky Bence, 73 kg-ban nagyon jól versenyzett és 5. lett. Meg kell dícsérni küzdeni akarását, ami a későbbiekben még jól jön. Mindent összevetve, érdemes volt elmenni és nem vallottunk szégyent. Olyannyira nem, hogy a verseny végére, két meghívás is lapult a zsebemben.

Vasárnap Bp-en diák C korosztály, nemzeti bajnokságát rendezték az UTE judo termében. Itt három versenyzőnk vett részt, Szabó Nikolett 45kg-ban 5., Polhammer Gergő 55 kg-ban 7. lett.

Felkészítő edzők, id. és ifj. Fizel József


[ 2008.11.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-