nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Galántán rendezett nemzetközi judoverseny eredményei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Galántán rendezett nemzetközi judoverseny eredményei

A lábatlani judósok az elmúlt hétvégén a szlovákiai Galántán vettek részt nemzetközi versenyen, ahol 11 ország, 470 judokája versenyzett.

Eredményeink:

Diák korosztályban Hédai Melánia litván, észt, szlovák és német ellenfelét legyőzve lett első.

Serdülő korosztályban, Hédai Mónika szlovák, ukrán ellenfelét legyőzte, majd a döntőbe jutásért litván ellenfelétől kikapott. A harmadik helyért szlovák ellenfelét győzte le.

Nagy Márk román és szlovák ellenfelét legyőzte a döntőbe jutásért, szlovák ellenfelétől kikapott a harmadik helyért, orosz ellenfelét verte, igy harmadik lett.


[ 2006.11.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek