nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Gallyazás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gallyazás
Az E-on Zrt. 2008. szeptember 29-én megkezdi a közterületeken az áramellátás folyamatos és biztonságos ellátását akadályozó fák gallyazási munkáit.
Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az E-on Zrt. 2008. szeptember 29-én megkezdi a közterületeken az áramellátás folyamatos és biztonságos ellátását akadályozó fák gallyazási munkáit. A munkavégzés várhatóan két hetet vesz igénybe.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy az E-on Zrt. a levágott gallyak elszállításáról gondoskodni nem tud, azokat a fák tövében hagyják. Akinek a gallyakra szüksége lenne, bármilyen módon hasznosítani tudná, hazaviheti azokat.

A megmaradó gallyak elszállításáról az Önkormányzat gondoskodik.

[ 2008.09.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-